REUNIÓ GENERAL DEL 25 D’OCTUBRE 2016

S’inicia la reunió a les 17:30 h amb la assistència de 33 sòcies.

M Carme Dragó saluda a les assistents i fa referencia a les activitats que s’ha dut a terme durant el mes de setembre.                                                                                                                           XXII Trobada de Puntaires amb la participació d’unes 200 puntaires. Com associació de dones l’Ajuntament ens va demanar que participéssim en la manifestació contra la violència de gènere per l’assassinat de la nostra veïna. Es va participar llegint el manifest que s’havia preparat des de l’Ajuntament.

Montse Branera passa llista de las delegades dels diferents tallers. Anuncia la sortida al Teatre Nacional de Catalunya l’1 de desembre per veure “Molt Soroll per no res” La gran comèdia romàntica de Shakespeare amb música de Cole Porter en directe dirigida per Àngel Llàcer i Manu Guix.                                                                                                                                 Per apuntar-se dimarts 25 d‘octubre i dimarts 8 de novembre de 6 a 7 h de la tarda, preu 29€ inclou l’entrada i la tornada en autocar. Per anar ens trobarem davant de Telepizza a les 6:30 h de la tarda

Dolors Algué comenta l’excursió a Sitges dijous 24 de novembre per visitar el Museu del Cau Ferrat i Museu Maricel. Sortida a les 9:45 h de la Plaça de Catalunya d’Esplugues. Preu 39€ inclou autocar, dinar, entrades per als dos museus amb guia. Per apuntar-se dimarts 8 i 15 de novembre de 6 a 7 de la tarda.                                                                                                     Menú: Xató de Sitges, Brotxeta amb guarnició (S’ha de triar si la volem de carn, pollastre o peix).

M Carme Dragó comenta que el taller d’escacs començarà al novembre i serà els dimarts 8, 15, 22, i 29 de 7 a 8 h de la tarda. Hi han 18 parelles apuntades. Es prega que qui tingui escacs a casa que porti el tauler i les peces.

Katy Mora ens diu que les professores van demanar mes llum i es va demanar a l’ajuntament, ja ens han canviat els florescents i han baixat uns quants.                                                                                    Divendres 18 de novembre xerrada amb Xavier Santamaria “Vivir sin Sufrir “El Dolor Ocurre el sentimiento es opcional. De 10 a 12 h

Carme Lahoz parla de la rifa de la panera de Nadal serà el dia 16 de desembre amb els tres últims números de l’ONCE.

M Carme Dragó anuncia el concurs de contes.                                                                                      Bases: màxim dos fulls, presentar per triplicat amb pseudònim i sobre a part amb les dades de la participant; últim dia d’entrega 13 de desembre. Els premis es faran públics durant el dinar de Nadal.                                                                                                                                    El dinar de Nadal serà el dimarts 20 de desembre a CITYPARC HOTEL Carret. Reial 132          S Just Desvern preu 35 € per apuntar-se dimarts 29 i dimecres 30 de novembre de 6 a 7 de la tarda.

M Branera parla del dia Internacional contra la violència vers les dones, serà divendres 25 de novembre, a les 12 h es farà la lectura del manifest davant de l’Ajuntament, a la tarda a les 6 h s’han de portar les sabates vermelles que hauran estat penjades als balcons durant tot el mes, a les 7 h hi haurà un acte de les associacions i de les dones d’Esplugues. La marxa serà diumenge 27 de novembre, sortida 10 h davant de l’ajuntament fins al Parc de Torreblanca a S Feliu. Portar el mocador morat i un llacet negre en memòria la dona assassinada a Esplugues.

Es dona per acabada la reunió.

Propera reunió dimarts 29 de novembre.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *