REUNIÓ GENERAL DEL 26 DE FEBRER DE 2019

Montse Branera saluda a les assistents les 17:15 h amb la assistència de 26 sòcies s’inicia la reunió.

Pilar Rubio passa llista de las delegades dels diferents tallers.

Dolors Algué demana valoració de la sortida al CRAM Centre de Recuperació d’Animals Marins del Prat de Llobregat del 14 de febrer. Lamenta la poca participació, una llàstima, la visita va ser molt interesant i el dia molt agradable.

Montse Branera comenta el Sopar que organitza l’Ajuntament a Les Moreres el divendres 8 de març Dia de la Dona. Aquest any a les 8:30h actuarà la cantant Rosa Zaragoza (espectacle gratuït) A les 9:30 començarà el sopar i després hi haurà ball. (Es prega que durant l’actuació, per respecte a la cantant es faci silenci, al menys les dones de la nostra associació). Per apuntar-se pel sopar 26 i 27 de febrer de 6 a 7h preu 18€.

La exposició commemorativa del 35è aniversari es farà al Casal de Cultura Robert Brillas del dilluns 4 fins al divendres 8 de març de 5 a 7:30 h. Dilluns a partir de les 10h es farà el muntatge, la inauguració a les 5 de la tarda, a les 7h vindrà la Senyora Alcaldessa. Cada taller es col·locarà als mateixos llocs que en l’anterior exposició. Cada taller ha de passar les llistes de les vigilants de l’exposició. El divendres es podran recollir el treballs abans d’anar al sopar.

Pilar Rubio informa del cinefòrum de divendres 15 de març a les 4:30 de la tarda. Pel·lícula TRES ANUNCIOS EN LAS AFUERAS.

SINOPSI En Ebbing, Missouri, un poble del Mig Oest dels Estats Units, Mildred Hayes (Frances McDormand) decideix gastar-tots els seus estalvis en contractar 3 tanques publicitàries per posar en evidència la incompetència de la policia. Ja han passat diversos mesos des de la violació i assassinat de la seva filla i encara no se sap res sobre el que ha passat. Aquestes tres tanques a l’entrada del poble, amb missatges molt controvertits sobre el cap de policia, William Willoughby (Woody Harrelson), serviran per divulgar un recordatori, el d’un crim sense resoldre, i constatar una evidència, que ningú ha estat detingut. Les conseqüències seran una guerra oberta contra la policia del poble, i una agra resposta per part dels seus habitants.

Georgina Clivillé proposa la sortida al Teatre Borràs dijous 28 de març a les 8:30 h per veure Pel davant… i pel darrera preu 25€ per apuntar-se dimarts 5 i 12 de març de 6 a 7 h trobada per anar-hi davant de Telepizza a les 6 de la tarda, tornada amb autocar.

Sense mes temes finalitza la reunió.

Propera reunió 26 de març

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *