REUNIÓ GENERAL DEL 28 DE MAIG DE 2019

Es saluda a les assistents a les 17:30 h amb la assistència de 20 sòcies s’inicia la reunió.

Pilar Rubio passa llista de las delegades dels diferents tallers.

Dolors Algué demana valoració de l’excursió del 23 de maig a Rupit, Santuari del Far i la Fabrica de Galetes Trias. Molt positiva en tots els aspectes.

Georgina Clivillé recorda que aquest divendres 31 hi haurà la Xerrada sobre Nutrició que ens donarà la Dra. Montse Curucelaegui a les 11h. a la Associació de Dones.

Dissabte 1 de juny estrena de: “Celebrem els 35” obra de teatre que es representarà al Casal de Cultura Robert Brillas a les 6 de la Tarda.

Montse Branera, Sopar de Fi de Curs 20 de juny al Casal de Cultura Robert Brillas a les 9 de la nit. Per apuntar-se dimarts 4 i 11 de juny de 5:30 a 7 tarda, preu 20€.

Pilar Rubio, Renovació de matricules els dimarts 4, 11 i 18 de juny de 5 a 7 de la tarda preu 38€

Carme Lahoz, La Associació romandrà tancada del 21 de juny fins a 1 d’octubre.

Noves matricules dimarts 24 de setembre i 1 d’octubre de 5 a 7 tarda. Durant la Festa Major d’Esplugues es farà la Trobada de Puntaires el 21 de setembre d’11 a 1 a la pista del Pou d’en Fèlix.

A la reunió de professores es va acordar que l’associació no pagarà el sopar de la Dona a les professores. També que es poden agafar noves alumnes excepte als tallers de Dibuix i Teatre.

Sense mes temes finalitza la reunió.

Propera reunió 29 d’octubre.

 

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *