REUNIÓ GENERAL DEL 28 DE MARÇ DE 2017

M Carme Dragó saluda a les assistents i s’inicia la reunió quan son les 17:20 h amb la assistència de 18 sòcies.

Montse Branera passa llista de las delegades dels diferents tallers.  Recorda la sortida al Teatre Condal per veure: Homes. Dijous 6 d’abril a les 8:30 h. Trobada per anar-hi enfront de Caprabo a les 6:30 h. Tornada en autocar.

Katy Mora, dona informació per qui vulgui anar de públic al programa Tot o res de TV3. Per anar-hi teniu tota la informació al tauler d’anuncis de l’associació.

Dolors Algué anuncia l’excursió de dimarts 16 de maig a Sant Martí de Sarroca es sortirà a les 8:45 de la P Catalunya. Visitarem les caves Romagosa Torné, visita guiada i tast de cava. A Sant Martí de Sarroca visita guiada del castell del s X i l’església de Santa María s XIII. Desprès de les visites dinarem a Ca la Katy. En cavat de dinar anirem fins a les Deus de Sant Quintí de Mediona i després de visitar les coves tornarem cap a Esplugues. Preu 39€ . per apuntar-se els dimarts 4 i 18 d’abril de 18 a 19h.

Menú  Primers a escollir: Endívies amb peres i castanyes o Cabdells amb anxoves i salsa romesco. Segons a escollir: Fricandó de Vedella amb bolets o Bacallà amb samfaina. Postra a escollir: Pastís de gerds i llimona o Copa de gelat. Aigua, vi i cafè

M Carme Dragó informa de les vacances de Setmana Santa seran del 10 al 17 d’abril.

Carme Lahoz demana valoració del Cinefòrum de la pel·lícula Erin Brockowich del divendres 3 de març, i del Sopar de les Dones a Les Moreres del 10 de març. Valoració positiva.

Es dona per acabada la reunió.                                                                                                               Propera reunió dimarts 25 d’abril.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *