REUNIÓ GENERAL DEL 30 D’ABRIL DE 2019

Montse Branera saluda a les assistents a les 17:15 h amb la assistència de 18 sòcies s’inicia la reunió.

Pilar Rubio passa llista de las delegades dels diferents tallers.

Carme Lahoz comenta que en l’anterior reunió va quedar pendent valorar la exposició commemorativa del 35è aniversari, celebrada al Casal de Cultura Robert Brillas. Molt bona assistència de públic, molt maca. Llàstima la foto que van posar a El Pont tot i que des de l’associació s’havien fer arribar fotos mes interesants.

Dolors Algué anuncia l’excursió del 23 de maig. Visita guiada de Rupit, dinar al Santuari del Far, per la tarda visita a la Fabrica de Galetes Trias a Santa Coloma de Farners.

Sortida de la Plaça de Catalunya a les 9 del matí. Per apuntar-se dimarts 7 i 14 de maig de 5 a 6:30 h. Preu 37€ MENÚ: Amanida Catalana, Paella del Far, Rostit a la Jardinera o Filet de lluç, Postra de la casa, pa, vi, aigua, cava, cafè i raig.

Carme Lahoz, com la propera reunió serà el 28 de maig aprofita per avançar esdeveniments: l’obra del taller de teatre, s’estrenarà el 1 de juny al Casal de Cultura Robert Brillas a le 6 de la tarda, títol: “Celebrem els 35”

Renovació de matricules els dimarts 4, 11 i 18 de juny de 5 a 7 de la tarda preu 38€

Pilar Rubio informa, el sopar de fi de curs serà el 20 de juny al Casal de Cultura Robert Brillas. Per apuntar-se dimarts 4 i 11 de juny, preu 20€

Georgina Clivillé informa que tindrem una xerrada sobre NUTRICIÓ, divendres 31 de maig de 11 a 12h, impartida per la Doctora Montse Curucelaegui.

Sense mes temes finalitza la reunió.

Propera reunió 28 de maig.

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *