REUNIÓ GENERAL DEL 31 DE GENER DE 2017

 

M Carme Dragó saluda a les assistents i s’inicia la reunió quan son les 17:15 h amb la assistència de 25 sòcies.

Montse Branera passa llista de las delegades dels diferents tallers.                                                   El dinar de Nadal es valora positivament. El lloc agrada i el dinar va estar millor que l’any passat.

Dolors Algué anuncia la visita cultural de divendres 24 de febrer, s’anirà a visitar la Casa Terradas “Casa de les Punxes”, preu 14€   (preu 20, en grup 18 i s’ha aconseguit per 14),   per apuntar-se els dimarts 7 i 14 de febrer de 6 a 7h de la tarda. Trobada a la parada del TRAM La Sardana a les 9:30 h. La visita començarà a les 11 h i tindrà una durada de 1:30 h

Katy Mora informa de la malaltia de la professora d’exercicis energètics Pili Terrón. Te una pneumònia i està l’hospital.  Aquest dijous 2 de febrer hi ha la reunió del Consell de la Dona a la sala de plens de l’Ajuntament, a les 7 de la tarda. Està oberta a tothom es valorarà tot el que s’ha fet i s’informarà del que es farà.

Carme Lahoz, avança que durant les celebracions del Dia de les Dones, l’associació dins d’aquestes activitats farà un cinefòrum el divendres 3 de març a les 5 de la tarda es projectarà la pel·lícula Erin Brockowich.

M Carme Dragó, Informa que el número del sorteig va ser el 051 i la panera li va torcar a Fina Prieto companya de ioga.

Es dona per acabada la reunió.                                                                                                              Propera reunió dimarts 28 de febrer.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *