REUNIÓ GENERAL DIA 26 NOVEMBRE 2019

S’inicia la reunió a les 17:30 passant llista de les delegades assistents dels diferents tallers.

A continuació es valora l’excursió al poble de Penelles, famós pels grafits pintats a les façanes de les cases. Molt positiva i el dinar també.

Tot seguit es recorda la sortida al Teatre Goya a veure l’obra : “La dona del 600” La funció comença a les 20,30 h. sortida a les 18,30 h. davant del Telepizza a qui vulgui anar en grup.

A continuació s’informa que el dinar de Nadal es farà el dimecres 18 de Desembre al Restaurant Hotel City Park de Sant Just Desvern a les 14h. Per apuntar-se dimarts 3 i 10 de desembre de 17:30 a 19 h preu 36€ .

Menú

Aperitiu fred: Xips de patates variats, Xupa xups de formatge de cabra amb poma àcida i caramel, pernil ibèric, musclos Millenium, croquetes de bolets, Montaditos d’escalivada i anxoves, rotlle de pernil dolç i formatge fresc, pa de coca amb tomàquet

De segon plat a escollir: Bacallà a la musselina o Vedella amb xampinyons.

Postres: Brownie de xocolata amb gelat de plàtan.

Bodega: Aigua mineral, vi, refrescos, cafè i copa de cava.

També es recorda el Concurs de Nadal que serà com l’any passat de postals Nadalenques, la votació la faran totes les assistents al dinar. Mida: mitja quartilla, amb pseudònim i sobre apart el nom de la autora. Es poden entregar des de demà fins al 13 de desembre.

Vacances del dimecres 19 de desembre fins el 8 de gener que comencen els tallers.

Es recorda a les professores que han d’entregar els diners dels números de la panera abans del 3 de desembre. El sorteig de la panera serà el 17 de desembre amb l’ONCE

Es torna parlar del fet de què es facin aquestes sortides dintre del mateix mes. Al final es seguirà com fins ara.

Propera reunió 28 de gener

 

 

 

 

 

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *