REUNIÓ GENERAL DIA 29 OCTUBRE 2019

S’inicia la reunió passant llista de les delegades assistents dels diferents tallers.

A continuació s’informa de l’excursió per anar a visitar el poble de Penelles, famós pels grafits pintats a les façanes de les cases, etc.. Aquesta excursió es farà el dia 21 de Novembre . Anirem a dinar al restaurant “Castell del Remei” i després es farà la visita de les Bodegues.

El preu total és de 39 €. La sortida a les 9h de la Plaça Catalunya d’Esplugues.

Per apuntar-s’hi els dies : 5 i 12 de Novembre de les 17,30 a les 19 h.

Tot seguit s’informa de la sortida al teatre el dia 28 de Novembre per anar al Teatre Goya a veure l’obra : “La dona del 600” . Preu entrada +autocar de tornada: 23 €.

La funció comença a les 20,30 h. per tant es convoca a les 18,30 h. davant del Telepizza a qui vulgui anar en grup.

Per apuntar-s’hi els dies : 5 i 6 de Novembre de 17,30 a 19 h.

Es mostra el desacord per part d’algunes delegades pel fet de què es facin aquestes sortides dintre del mateix mes. Preferirien fer l’excursió el mes de Febrer i el teatre al Novembre. Tot i així les delegades ho comentaran a la classe per copsar l’opinió de les companyes, i ho faran saber a la Junta.

A continuació s’informa que el dinar de Nadal es farà el dia 18 de Desembre al Restaurant Hotel City Park de Sant Just Desvern. Es donarà més informació a la pròxima reunió.

També s’informa del Concurs de Nadal que serà com l’any passat de postals Nadalenques, però amb un nou sistema de votació, que implicarà a totes les assistents al dinar. Més informació a la pròxima reunió.

Finalment, es comenta que el dia 24 de Novembre es farà la Marxa per la Violència de Gènere que organitza l’Ajuntament. Demà dia 30 hi ha una reunió a Villa Pepita on informaran de tots els actes i els horaris. Hem quedat que posarem un cartell informatiu a l’Associació.

S’acorda que les reunions mensuals amb les delegades començaran a les 17,30 h.

S’aixeca la reunió a les 18,30 h.

Esplugues de LL., 29 d’Octubre de 2019.

 

 

 

 

 

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *