REUNIO GENERAL DEL 26 D’ABRIL DE 2016

S’inicia la reunió a les 17:15 h amb la salutació de la presidenta M Carme Dragó.

La assistència es de 12 sòcies.

Montse Branera passa llista de las delegades dels diferents tallers i valora la visita cultural a les Mines de Gavà, molt antigues d’uns 6.000 anys, del Neolític, on es trobava el mineral anomenat variscita de color verdós, son de les mes grans d’Europa i foren descobertes l’any 1975. Van agradar molt

Carme Lahoz ens comenta “La setmana de la salut” del 2 a 6 de maig. divendres 6 de maig conferencia a l’Associació de 11 a 12:30 h Raquel Derch sobre “Examina la teva alimentació”.

Katy Mora ens parla de la Fira de les Entitats del diumenge 8 de maig a la Rambla del Carme, de 11 a 8 h de la tarda. El dimarts vinent dia 3, les delegades haurien de portar una peça per taller a l’Associació de 5 a 7 h de la tarda.

El 17 de maig reunió de professores a les 18 h.

Carme Dragó, anuncia que el dimarts 3 a les 6 h de la tarda al Casal de Cultura Robert Brillas, conferencia “Com prevenir la diabetis”.

Dia 31 de maig última reunió.

Avança, el teatre d’aquest any serà dissabte 4 de juny a les 6 h de la tarda, amb l’obra que porta per títol “Les Ximpletes”.

Dolors Algué anuncia l’excursió a Núria pel 19 de maig. Al matí visita a Ripoll, després pujada amb cremallera a Núria, visita guiada, documental i dinar (tipus bufet); pujarem al Pic del Àliga. Es sortirà de la Plaça Catalunya d’Esplugues a les 8:30 h

Preu 39€ (l’autocar va a compte de l’Associació).

Per apuntar-se els dimarts 3 i 10 de maig de 5 a 7 de la tarda.

M Carme Dragó dona per acabada la reunió.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *